Zomerfestival Accordeon

        

5 en 6 augustus 2017 Borculo

Mijn ontwikkeling:

Ik speel sinds mijn negende accordeon. Altijd klassiek tijdens de lessen, maar ik was daarnaast ook al veel bezig met improviseren en componeren. Sinds september 2016 studeer ik Jazz&Pop Accordeon aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, bij Rik Cornelissen. Naast natuurlijk veel studeren speel ik in verschillende bezettingen, bijvoorbeeld als duo met harp, in een trio met een bassist en een drummer, en als accordeonist en achtergrondzanger van de band van singer-songwriter Vera Bon.Mijn hoogtepunten:

  1. Januari 2016: ik won in de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede de eerste prijs,

  2. April 2016: spelen tijdens de Nationale Halve Finale Den Haag van het Prinses Christina Concours

  3. In de zomer van 2016: internationale jazzaccordeon masterclass van de accordeonist Victor Prieto in Ourense, Spanje.

  4. Van maart tot juni 2017: soleren bij zeven concerten met het jeugdstrijkorkest ‘het Cuypersensemble’ uit Hilversum. Op het programma staan oa Oblivion van Astor Piazzolla en het derde deel van het Opale Concerto van Richard Galliano. (Zie de website van het Cuypersensemble voor de data en tijden: http://www.cuypersensemble.nl/)Dit heb ik te bieden:

Tijdens het kamp ga ik samen met de deelnemers in op het accordeon als jazzinstrument. Wat is allemaal mogelijk en waar liggen grenzen. Onderwerpen als samenspel in een band, timing, improvisatie en het begeleiden van de solist/improvisator. Dit allemaal natuurlijk door veel te spelen, want door samen te spelen en naar anderen te luisteren leer je het meest, zeker in jazz en geïmproviseerde muziek!Hier kunt u mij vinden:

Dirk Overbeek


Dirk Overbeek

Actuele informatie staat op:

https://www.facebook.com/accordeonkamp

Accordeonkamp.nl is een landelijk initiatief wat het verbinden en motiveren van accordeonisten nastreeft. Er wordt gewerkt met een dag vullend programma, bestaande uit educatieve blokken en ontspanning.

Welkom       

Het programma

Inschrijven  

Kosten 

Terug naar:
Combi-kamphttp://www.accordeonkamp.nl