Zomerfestival Accordeon

        

5 en 6 augustus 2017 Borculo

Annemarieke van der Ploeg

Actuele informatie staat op:

https://www.facebook.com/accordeonkamp

Accordeonkamp.nl is een landelijk initiatief wat het verbinden en motiveren van accordeonisten nastreeft. Er wordt gewerkt met een dag vullend programma, bestaande uit educatieve blokken en ontspanning.

Mijn ontwikkeling:

Van sociaal pedagogisch werk op naar het conservatorium! Vele inspirerende lessen van Ludo Mariën genoten waarna ik afstudeerde met een 8. Tijdens mijn studie zat ik al vol van het organiseren. Zo haalde ik Friedrich Lips naar Nederland en startte ik met Accordeonkamp.nl. In 2007 opende ik de deuren van Accordeonschool Formant, waar ik naast een parttime baan in de gehandicapten-zorg een paar dagen les gaf. De zorg heb ik inmiddels achter me gelaten. Ik richt me nu op administratief werk bij de gemeente i.c.m. lesgeven.


Mijn hoogtepunten:

  1. Jurylid tijdens Concours Castelfidardo Italië  (FIF) 2012

  2. ITON Cursus Muziek en het brein (2012)

  3. 22 maart 2009 NOVAM concours 3e prijs Superieure afdeling

  4. 2007 eerste accordeonkamp!

Dit heb ik te bieden:

Ik heb me gespecialiseerd in leerstrategieën, houding en beweging, overstappen naar knopaccordeon en het lesgeven aan mensen met een beperking (van coördinatieproblemen tot ernstige ADHD met verstandelijke beperking). Een passende leerstrategie ontdekken en in een leuke werkvorm verpakken is de basis van mijn inbreng. Ik kies meestal voor toegankelijke bekende muziek en volksmuziek om de soms ingewikkelde vaardigheden (leren leren, houding, techniek enz.) onder de knie te krijgen.

2017 zal ik me grotendeels bezighouden met de algehele organisatie, met een enkele workshop.


Hier kunt u mij vinden:

www.accordeonschool.nl

Welkom       

Het programma

Inschrijven  

Kosten 

Terug naar:
Combi-kamphttp://www.accordeonkamp.nl